Ärtsoppekväll med föredrag och champagne

På torsdag 22 nov kl 19.00 är det dags för traditionsenlig ärtsoppa på restaurang Ekebacken. GSS-medlemmen Evert Grahn berättar om  Matakademin i Halland och utlovar några överraskningar. Bland annat kommer Evert att visa den ädla konsten att sabrera champagne. Det finns möjlighet att prova, meddela i så fall detta i anmälan så ordnar Evert champagne till de som vill prova.

Anmäl dig via e-post hamnen@grotvik.se eller på listan i klubbhuset. Ange antal personer som du anmäler. Ärtsoppa + pannkaka inkl. lättöl 80:- punchbiljett 20:- /st. Vill du prova att sabrera champagne kostar det 100:- för en flaska. Betalas vid entrén. Välkomna.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Kommentarer är avstängda, men du kan lämna en trackback: Trackback URL.
  • Begränsat djup

    Trots muddring är det begränsat djup i hamninloppet på grund av sanddrift. Var försiktig med djupgående båtar och kontrollera aktuellt vattenstånd.

  • Öppettider

  • Sjösättningsramp


  • 5,5 km/h

  • Aktuell lokal tid

    Webbkamera Webbkamera
  • Grötviks webb är gjord av
    Montania